Haardroogkap

Als je haar maar goed zit! De haardroogkap is niet weg te denken uit de salon. Wij verkopen echt alles wat nodig is voor de inrichting van uw kapsalon, dus ook de haardroogkap vindt u in ons uitgebreide assortiment. En we hebben diverse soorten op voorraad. Staande modellen, verrijdbaar op wielen, en wandmodellen in diverse prijscategorieën. Alle kappen hebben een regelbare temperatuur- en tijdschakelaar en diverse windsnelheden.

Specialist

Wij zijn uw specialist als het gaat om modern, nieuw kapsalonmeubilair. We hebben goede contacten met collega’s in de kappersbranche en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Met kapsaloninrichters, groothandels en fabrikanten werken we ook nauw samen. Als leveranciers van kappersmeubilair zoals de haardroogkap kunnen we hierdoor vaste lage prijzen hanteren.

En nog een groot voordeel: alles uit onze webshop is uit voorraad leverbaar.

Assortiment

Ons assortiment is uitgebreid. In onze webshop vindt u behalve de haardroogkap echt alles wat u verder nodig heeft voor het inrichten van uw kapsalon. Denk bijvoorbeeld aan pompstoelen, herenstoelen, kinderstoelen, krukjes, spiegels, voetsteunen, werkwagens, wasunits, balies en föhns. Maar we bieden nog veel meer. En we volgen hierin de laatste trends. Kijk maar eens rond in onze webshop.

Elke bestelling die voor 14.00 uur gedaan wordt in onze webshop, verzenden wij nog dezelfde dag. U kunt dus in een keer door met uw werk aan de salon en hoeft niet lang op onze levering te wachten. Onze service blijft daarna bestaan. Want aftersales vinden wij belangrijk. We hebben hierdoor niet alleen jarenlange ervaring, maar ook veel tevreden klanten. En dat vinden we erg mooi maar ook zeer belangrijk.

Extra goedkoop

Wie weet vindt u uw haardroogkap we in onze outlet. Onze webshop heeft namelijk ook een afdeling tweedehands/outlet. Hier wordt meubilair tegen lage prijzen aangeboden. Het gaat om nieuw meubilair dat uit de collectie gaat, en om tweedehands producten tegen een aantrekkelijk tarief. Wat voor ons gehele assortiment geldt, zowel in de outlet als op de rest van onze website: alles is van topkwaliteit. Iedere maand hebben we ook een maandaanbieding op onze gebiste staan. Producten met een zeer aantrekkelijke korting. In tegenstelling tot de rest van ons aanbod geldt hierbij wel: op=op.

Contact

Wij zijn telefonisch en per email bereikbaar voor vragen over onze producten zoals de haardroogkap. Wij helpen u graag verder. Een bezoek brengen aan onze showroom dan kan ook uiteraard. Onze kappersgroothandel heeft een showroom en die is gevestigd in Dordrecht. Deze showroom is op afspraak geopend. Doordeweeks maar ook in het weekend kunnen bezoeken plaatsvinden.